home


26 November 2011: MoMo groots in de Gelderlander
In de Gelderlander van zaterdag staan twee prachtige artikels over MoMo en R2R. Een op de voorpagina van bijlage Arnhem en de hele middenpagina van de rubriek, Uitgelicht.


nieuws.be - drimble.nl - citysite.nl - bestuurlijknieuws.nl

pctmg.nl met pdf van artikel

7 November 2011: Textilia Mode Experience 2011
MoMo is te zien op de Textilia experience.


September 2011: MoMo kan 4x sneller bewegen
De hardware van MoMo is verbeterd waardoor hij veel sneller kan bewegen. Natuurlijk kan hij ook nog zeer traag bewegen.
Zo traag dat je de beweging bijna niet kan zien.
Klik hier voor een filmpje


Maart 2011: MoMo te huur vanaf één dag
Om MoMo eenvoudig te gebruiken is MoMo te huur vanaf één dag. De prijs voor één dag is 499 euro. Hier voor wordt MoMo geplaatst en opgehaald. Inclusief onze kleding of kleding van de klant. MoMo kan ook langer gehuurd worden waarbij de prijs uiteindelijk tot 29 euro per dag zakt. Neem contact op voor meer informatie.


December 2010: MoMo basis wordt gepresenteerd
De basis MoMo is het instapmodel voor MoMo. Het basis model is vergelijkbaar met de standaard MoMo alleen heeft ze minder gewrichten.
Klik hier voor filmpje1 Klik hier voor filmpje2


8 November 2010: Textilia Mode Experience 2010
MoMo is te zien op de Textilia experience met het Thema: Virtual Future. Er zullen 2 MoMo's te zien zijn zonder kleding, zodat de bezoekers een stukje van de high-tec aansturing in MoMo kunnen bewonderen.
14 oktober 2010: vernieuwde software
De software is de afgelopen maanden volledig vernieuwd en hergestructureerd. Hiermee hebben we verder gebouwd op de ontwikkeling van de vloeiende besturing in het voorjaar. In normale mensen taal betekend dit dat we eenvoudig vloeiende bewegingen voor MoMo kunnen opnemen en afspelen. We zijn er apetrots op!


5 Juli 2010: MoMo beweegt vloeiender
Na aanleiding van de feedback van klanten is er de afgelopen maanden veel veranderd aan de binnenkant van MoMo. Nieuwe hardware en software zorgt ervoor dat MoMo heel vloeiend en natuurlijk kan bewegen. Daardoor is er geen speciale voetplaat meer nodig!
zie Filmpje


28 Oktober 2010: MoMo op Fashion Event 2010
Op dit event voor fashionbedrijven in de retail en wholesale zullen er 2 MoMo's in de winkel van de toekomst staan.
18 Mei 2010: MoMo op conferentie PINC
Pinc staat voor People, Ideas, Nature, Creativity. Bevlogen sprekers van alle uithoeken uit de wereld geven een korte presentatie aan een bevlogen publiek. Over de ontwikkelingen van morgen in hun vakgebied.

Update: Pinc was als van ouds inspirerend. Peter van Lindonk is enthousiast over MoMo die in de foyer aan een tafeltje stond. MoMo stond even stil en nam weer de volgende pose aan om het publiek te verrassen.
Het publiek vond het erg leuk.
Mei 2010: MoMo ontvangt een innovatie voucher
Van Agendschap NL heeft MoMo subsidie ontvangen. Deze wordt ingezet voor onderzoek om MoMo nog mooier te laten bewegen.


April 2010: MoMo vloeiende besturing
Vanuit de feedback van klanten is de besturing van MoMo vloeiender gemaakt. Binnenkort filmpjes.


Januari 2010: MoMo filmpjes
De eerste filmpjes van de nieuwe MoMo's zijn te bewonderen op you tube.
Klik op de volgende links:

MoMo Naked Moving
MoMo Klederdracht Marken


December 2009: MoMo's in de
showroom van Hans Boodt
In de showroom te Zwijndrecht van Hans Boodt mannequins kunt u MoMo bewonderen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen via hun website: Hans Boodt mannequins.


Oktober 2009: MoMo productie gestart
Ontwikkeling duurt altijd langer dan we graag willen, maar we zijn trots op het resultaat! De productie van MoMo is begonnen, de onderdelen komen binnen en de assemblage kan binnenkort gestart worden.


September 2009: MoMo uitgenodigd door provincie Gelderland
Naar aanleiding van onze innovatie top 100 prijs heeft provincie Gelderland ons uitgenodigd om te komen praten over innovatie in Gelderland.


Juli 2009: MoMo artikel in Next Nature.

Juli 2009: MoMo artikel in Bright.

Juni 2009: MoMo interview op BNR Nieuwsradio.
Op dinsdag 30 juni 14:30 komt er een item over MoMo in het programma BNR Denktank. Een programma over innovatie en inspiratie. Het programma kan via internet worden terug geluisterd.


Juni 2009: MoMo interview in De Ingenieur

We hebben een interview gegeven aan De Ingenieur voor de rubriek het ontwerp. In het komende nummer verschijnt er een artikel over MoMo.


Mei 2009: MoMo in het nieuws

artikel in de Pers


April 2009: R2R in de MKB Innovatie Top 100!?!

R2R is 1 van de 20 bedrijven waar AV3, in opdracht van Syntens, een filmpje van maakt van 1,5 minuut voor de MKB Innovatie Top 100 2009. Het lijkt erop dat MoMo dus in ieder geval bij de eerste 100 zit! Op 14 Mei wordt de Top 100 bekend gemaakt in het NEC stadion te Nijmegen.


R2R met MoMo op voorpagina ' Zakelijk Arnhem & de Liemers'

R2R staat in januari 2009 op de voorpagina van dit magazine met een foto van MoMo. In een interview van Albert Oost met Directeur Schaper zet deze de grootse plannen met MoMo uiteen.


R2R genomineerd

R2R is met MoMo genomineerd door de MKB (MiddenKleinBedrijf) voor de innovatie top honderd 2009 door syntens en Bizz.


Eerste MoMo's verkocht aan Hans Boodt mannequins

We verwachten dat MoMo na de zomer van 2009 op de markt komt. De eerste drie zijn al besteld door Hans Boodt Mannequins, een trendsetter op het gebied van moderne mannequins en styling.